Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Assalamualaikum semua. Masih tak terlambat kan untuk Wafa ucapkan Selamat Tahun Baru 2019. Hmmm....pasti ramai yang sudah capai impian di tahun lepas kan. Tahun ni wafa dah tamat alam persekolahan dan sedang menunggu keputusan SPM. Wish me the best k! Hehe..

Okay... di kesempatan ni, wafa rasa nak mula semula berblogging.. Dan untuk entry pertama di tahun 2019 ni, wafa join satu segmen dari Abam Kie. Actually, dah macam ayah bagi wafa sebenarnya. Jumpa pun dari blog akak sedara wafa, LeYa. So... Let's start to join the segmen. Yeah!

http://www.zukidin.com/2019/01/bloglist-exchange-segment-by-abam-kie.html

Nak join??? Klik je link kat banner di atas atau link kat bawah ni ye. Yang dah join tuh, salam ukhuwah dan selamat bersegmen lah ye.. Hehe...

3 comments:

Abam Kie said...

Assalamualaikum.Terima kasih byk2 sbb sudi join segmen abam kie yg biasa2 ni. In Shaa Allah, abam kie akan kemaskini blog list dlm masa terdekat. Mohon masukkan URL blog abam kie dalam blog list wafa ye? Good luck and happy blogging!

yeaslmn said...

Singgah dr segmen sama. Follow sini :)

https://yea-slmn.blogspot.com/2019/01/bloglist-exchange-segment-by-abam-kie.html

JAMIL HASHIM said...

goodluck #jmbelog

https://jm2u.blogspot.com/2019/01/bloglist-exchange-segment-by-abam-kie.html

singgah sini juga ya (@_-) https://belogsjm.blogspot.com