Monday, 11 November 2013

Result UPSR tidak lama lagi...

Hai semua... Apa khabar??? Bertemu lagi dalam Blog Wafa ni... 

Ok semua... Wafa nak bagitahu hari Khamis ni result UPSR keluar...

Alamak! Takut + Gerun kan dengarnye...

Berapa la Wafa dapat kan??? InsyaAllah...wafa dah berusaha setakat yang termampu... Wafa terima dengan hati yang terbuka sahaja..


Thursday, 10 October 2013

Hari ini....

Hai kawan2 semua..

Ape khabar semua?

Dah makan?

Dah mandi?

Dah kemas bilik?

Wahhh....banyak nye saya tanye kan...hehehehehehehe... saya nak bagitahu kat sini lagi beberapa hari je nak raya aidiladha... rase macam baru je kakak sepupu saya kawen pada raya puasa lalu.. dah nak raya haji pulak... huhuhuu.... mase memang pantas kan tanpa menunggu kite.. so, kite kene la banyak buat perkara baik dan meninggalkan perkara buruk...

semoga kita menjadi insan yang mulia di sisi Allah.

Saturday, 5 October 2013

Cuti Sabtu Ini...

Yeeee..... cuti Sabtu datang lagi... Ape aku buat cuti2 ni... Hehehe... Dah habis UPSR ni... ape lagi kalau bukan main ngan adik aku yang nakal tu... Kadang-kadang main game kat komputer... Ha! Ni kan tengah tulis cerita kat blog ni... Kira main komputer la ni kan... hehehehe...

Ok la kawan-kawan... sampai sini je cerita untuk hari ini.. nanti kite bertemu lagi ye...

Semoga hari cuti anda hari ini dan esok memberi ruang bahagia buat anda semua. Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan pada semua kawan-kawan yg membaca blog ini... 

Sunday, 29 September 2013

Yeeee....UPSR dah habis...

Assalamualaikum semua......

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee UPSR dah abissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. besttttttttttttttttttt x yah nak bawak buku banyak2 bawak mainan je hahahaha. macam budak2 darjah satu je kan... hahahaha...

Thursday, 29 August 2013

Beberapa hari lagi nak exam

Assalamualaikum...

Alamak! Tinggal beberapa hari je lagi nak UPSR.. Berdebar juga hati saya saat ini. Dapatkah saya membalas segala jasa ibu ayah selama ini. Mereka banyak membantu saya agar saya berjaya. Tapi kadang-kadang saya malas nak belajar.. Hahaha... Jujur sangat saya di sini kan. Tak kisah la kan.. Ape yang saya buat lagi seminggu nak exam nie??? Semestinya belajar dan terus belajar. Sebelum ini saya belajar dengan kakak saudara saya iaitu Kak LeYa. Tapi sekarang ni sedang belajar dengan abang saudara saya pula iaitu Abg Aiman Vege. Saya bersama sepupu saya iaitu Ayiem a.k.a. Ahmad Faheem belajar bersama Abg Aiman. Die akan datang rumah maksu saya pada waktu malam dan mengajar kami. Segala tips diberikan kepada kami untuk berjaya di dalam peperiksaan itu nanti. Ooohh ye..sebelum UPSR tiba, saya ade buat satu ujian canang dan keputusan saya perolehi boleh la juga kan. Saya dapat 2B 2C 1D. Hehehe... ni yang mampu saya lakukan. Saya akan berusaha pada peperiksaan sebenar. 

Sekian, terima kasih.